Producent
Cena
-
od
do
BHP W BRANŻY HOTELARSKIEJ WSIP, JANUSZ CICHY
JANUSZ CICHY, WSIP, 2016, 9788302157691
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w przedsiębiorstwie hotelarskim oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne do wykonywania zadań zawodowych. Dodatkowo przybliżono przepisy...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA. KWALIFIKACJA HGT.06.
BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2020, 9788389184948
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI PODR. CZ.1 HOTELARSTWO T. III
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2018, 9788302147050
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2019, 9788302147388
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,obsługi gości w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB
POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184504
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB
POD. RED. BEATY SAWICKIEJ I MONIKI ŚWIĄTKOWSKIEJ, FORMAT-AB, 2015, 9788389184634
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
MARKETING USŁUG HOTELARSKICH HOTELARSTWO TOM 1 REA
ADAM STEFAŃSKI, WSIP, 2014, 9788302146954
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia podstawowe pojęcia z zakresu marketingu, koncentrując się szczególnie na rynku usług hotelarskich. Przeprowadza dokładną analizę strategii sprzedaży...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.1
BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184856
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.2
BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184863
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. PODR. CZ.2 WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183065
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. ZB. ZAD. WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183096
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE ĆW REA
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2014, 9788302148323
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE NPP WSIP
MARIOLA MILEWSKA, ANDRZEJ STASIAK, WSIP, 2013, 9788302136368
Obsługa informatyczna w hotelarstwiePodręcznik do zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (z CD-ROM-em)
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE. KWAL. T.12 CZ.2
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, GRZE, WSIP, 2019, 9788302150432
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
PODST. DZIAŁAL. PRZED. HOTELARSKIEGO REA
RENATA TYLIŃSKA, MARIA WAJGNER, WSIP, 2018, 9788302146985
REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2013, 9788302136320
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA HOTELARSKA. DZIAŁ. RECEPCJI. KWAL.T.11
ALDONA KLESZCZEWSKA, WSIP, 2016, 9788302157677
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Nieoceniona pomoc w sprawdzaniu umiejętności związanych z przestrzeganiem...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA HOTELARSKA. KWALIFIKACJA HGT.03. ĆW.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2019, 9788389184849
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się również jako powtórka materiału z zakresu...
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni